Hindistan Cevizli Çikolata Tarifi 8 Porsiyon / Tüm Tarifler Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır. Fenilalanin porsiyon: 45,97 mg / Valin porsiyon : 42,47 mg/ Lösin: 58,94 mg / İzolösin: 36,81 mg
Bir tavanın içine sıfır proteinli süt, toz şeker, nişasta, vanilya eklenerek kıvam alana kadar pişirilir.
Kıvam aldıktan sonra karışım kenara alınır, üzerine Hindistan cevizi eklenerek karıştırılır bir saat buz dolabında soğutulur.
Karışım soğuduktan sonra bir yemek kaşığı büyüklüğünde ürün alınıp şekillendirilir,
Benmaride düşük proteinli çikolata eritilir ve hazırlanan Hindistan cevizli ürünler bu düşük proteinli çikolataya bandırılır bir yağlı kağıda alınıp soğutulur ve servis edilir.
Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.