Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Mücver

  • TARİFLER YAPILIR: 6 Porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 53,39 mg

1.51
Exchanges
129.14
Calories
Aşama 1

Havuç ve kabak rendelenir.

Aşama 2

İçerisine sıfır proteinli süt, tuz, karabiber, pul biber, maydanoz, dereotu, taze soğan, düşük proteinli un,  kabartma tozu ve zeytinyağı eklenir ve karıştırılır.

Aşama 3

Ele bir miktar zeytinyağı dökülür böylelikle rahat bir şekilde şekillendirilir.

Aşama 4

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine şekillendirilerek bırakılır ve 180 C° lik fırında 20-25 dakika pişirilip servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 1 havuç (200 gr)
  • 1 Kabak (250 gr)
  • 50 ml sıfır proteinli süt (1/2 çay bardağı)
  • 2 gr tuz
  • 1 gr karabiber
  • 1 gr pul biber
  • 30 gr maydanoz
  • 30 gr dereotu
  • 3 dal taze soğan (40 gr)
  • 5 gr kabartma tozu (1 paket)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 100 gr düşük proteinli un (1 su bardağından biraz az)

WHY NOT TRY THESE WEANING RECIPES?