Bir tencerenin içerisine su koyup ısıtılır ve düşük proteinli çikolatalar benmari usulü eritilir,
Içerisine tereyağı eklenerek sıkma torbasına alınır ve oda ısısında 10 dakika bekletilir.
Sıfır proteinli sütün içerisine karnıyarık otu tohumu eklenir, karıştırılarak 10 dakika bekletilir.
Düşük proteinli unun içerisine, düşük proteinli yoğurt, pudra şekeri, vanilya, margarin, hazırlana sıvı karışım eklenerek yoğurulur ve 10 dakika dinlendirilir.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler kopartılır, streç filmin üzerine açılır ve ortasına düşük proteinli çikolata karışımından sıkılarak kapatılır yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınarak önceden ısıtılmış 200 C° lik fırında 8-10 dakika pişirilerek servis edilir.