- Ilık suyun içerisine kuru maya, toz şeker, domates salçası ve karnıyarık otu tohumu eklenip, karıştır, 10 dakika bekletilir.
- Düşük proteinli unun içerisine kırmızı toz biber, köri, tuz, sıfır proteinli süt ve hazırlanan sıvı karışım eklenir.
- İlk önce bir çatal yardımıyla daha sonra elde yoğurulur sonra hamuru 30 dakika mayalandırılır.
- Salsa sos için küpler halinde doğranmış domates, kuru soğan, sivri biber, maydanoz, domates salçası, tuz, sarımsak, pul biberi blenderdan geçirilir.
- Tezgahın üzerine düşük proteinli un dökülüp mayalanan hamur açılır.
- Bir bardak yardımıyla yuvarlaklar kesip kızgın yağda kızartılır ve kızaranlar kenara alınır.
- Tabağının ortasına salsa sosu konulup etrafına nacho cipsleri dizilerek servis edilir.
NOT: Karnıyarık otu tohumu kullanılıyor ise su yada sıfır proteinli süt içerisine eklenip 10 dakika bekletildikten sonra kullanılır. Karnıyarık otu tohumu hamurun istenilen şekle gelmesinde yardımcı olur.