Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Pişi

  • TARİFLER YAPILIR: 3 Porsiyon
  1. Ilık suyun içerisine kuru maya, toz şeker, karnıyarık otu tohumu ekleyip 10 dakika bekletilir.
  2. Düşük proteinli unun içerisine, tuz, hazırlanmış olduğumuz sıvı karışım, zeytinyağı , sıfır proteinli süt eklenir ve yoğurulur.
  3. 30 dakika oda ısısında mayalandırılır.
  4. Hamur mayalandırktan sonra ele bir miktar zeytinyağı dökülür bu şekilde hamur ele yapışmaycaktır.
  5. Hamur 6 eşit parçaya bölünerek şekillendirilir.
  6. Tavada yağ kızartılır ve hamurlar her bir yüzü 3-4 dakika pişecek şekilde kızartılır.

Not: Servis önerisi domates, düşük proteinli peynir, taze soğan, maydanoz ile birlikte servis edilebilir.