Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Vişneli Elmalı Tart

  • TARİFLER YAPILIR: 2 porsiyon
  1. Düşük proteinli unun içerisine margarin, toz şeker, su, sıfır proteinli süt eklenip güzelce harmanlanarak karıştırılır.
  2. Hamur ortadan ikiye bölünür. Streçlenip buzdolabında 30 dakika dinlendirilir.
  3. İç harç için ince dilimlenmiş elma, donuk vişne, toz şeker, toz tarçını güzelce harmanlanır.
  4. Dinlenen hamur yağlı kağıttan çıkarılır, tart kalıbına yerleştirilir, üzerine iç harcı dökülür.
  5. Açılan diğer tart hamuru üzerine kapatılıp çatalla delikler açılır.
  6. 180 derecede 30-35 dakika pişirilir.
  7. Üzerinde vişne ve taze nane ile servis edilir.