Skip to main content
VİTADOSTUMPKU
PKU (Fenilketonüri) nedir?
Hakkımızda
Tarifler
ANA SAYFA
Vitafriendspku
TARİFLER
Yağlama
Tariflere geri dön
Yağlama
Tarifi yazdır
Tarif Paylaş
TARİFLER YAPILIR: 4 Porsiyon
Yöntem
Oda sıcaklığındaki su içerisine karnıyarık otu tohumu, kuru maya ve tuz eklenir.
Unun içerisine su karışımı, zeytinyağı ve sıfır protenli süt eklenir.
Hamur yoğurulur. 30 dakika mayalandırılır.
5 bezeye bölünür. Bezelerin üzerine bir miktar un serperek tabak büyüklüğünde açılır.
Açılan bezeler tavada yağsız bir biçimde pişirilir.
Tencereye zeytinyağı dökülür. Soğanlar karamelize edilir.
2 adet patlıcan közlenir.
Biberler, patlıcan ve diğer kalan malzemeler eklenir ve pişirilir.
Katların arasına yağlama iç harcı konulur.
Üzerine düşük proteinli yoğurt dökülerek servis edilir.
Malzemeler
WHY NOT TRY THESE WEANING RECIPES?
Simit
Simit
Karnabahar Pizza
Karnabahar Pizza
Tüm Tarifleri Gör!