Skip to main content
VİTADOSTUMPKU
PKU (Fenilketonüri) nedir?
Hakkımızda
Tarifler
ANA SAYFA
Vitafriendspku
TARİFLER
Makarna
Tariflere geri dön
Makarna
Tarifi Yazdır
Tarifi Paylaş
Tarif Yapılışı: 4 porsiyon
Method
Bütün sıvı malzemeler karnıyarık otu tohumu ile karıştırılır.
10 dakika bekletilir.
Düşük proteinli un eklenerek yoğurulur ve bir merdane yardımı ile açılır.
Açılan hamur kesilir ve 1 dakika boyunca tuzlu kaynar suda haşlanır.
İzin verilen sos ile soslanarak servis edilir.
Makarnayı şekillendirdikten sonra derin dondurucuda 3 aya kadar muhafaza edebilirsiniz.
İçindekiler
Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?
Simit
Simit
Karnabahar Pizza
Karnabahar Pizza
Tüm Tarifleri Gör!