Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Karnabahar Pizza

  • Tarif Yapılışı: 8 Porsiyon
  • COOK TIME:

Fenilalanin porsiyon: 49,03 mg

1.57
Borsalar
67.42
Kalori
Aşama 1

Bir robotun içine karnabahar eklenerek rondodan geçirilir,

Aşama 2

Yarım havuç rendelenir, üzerine karnabahar, karnıyarık otu tohumu, su, tuz, düşük proteinli un ekleyerek yoğurulur ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır önceden ısıtılmış 180 c derecelik fırında 10 dakika pişirilir.

Aşama 3

Üzerine domates salçası, su, kekik ve sarımsak eklenerek karıştırılır ve fırından çıkan tabana sürülür.

Aşama 4

Üzerine düşük proteinli kaşar peyniri, mantar, kapya biber, çarliston biber, sivri biber, kuru soğan, çeri domates eklenerek 200 c derecelik önceden ısıtılmış fırında pişirilir ve servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 250 gram karnabahar
  • ½ havuç (50 gram)
  • 1 yemek kaşığı karnıyarık otu tohumu (7 gram)
  • 50 mililitre su,
  • 1 gram tuz
  • 75 gram düşük proteinli un
  • Üzeri için;
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (20 gram)
  • ½ çay bardağı su (50 mililitre)
  • 1 gram kekik
  • 3 gram sarımsak
  • 75 gram rendelenmiş düşük proteinli kaşar peyniri
  • 30 gram mantar
  • 30 gram kapya biber
  • 30 gram çarliston biber
  • 20 gram sivri biber
  • 30 gram kuru soğan
  • 40 gram çeri domates

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?