Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Kremalı Brokoli Çorbası (baharatlı – sarımsaklı kroton ile)

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon
  1. Tencereye zeytinyağı dökülür.
  2. Üzerine sırası ile kuru soğan, havuç, patates, brokoli, sarımsak, tuz, karabiber ve su eklenir.
  3. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir.
  4. Daha sonrasında sebzeler blenderdan geçirilir.
  5. 0 proteinli süt eklenip bir taşım daha kaynatılıp servis edilir.
  6. Kroton yapımı için hazırlanmış ekmek, küpler halinde kesilir ve baharatlar veya sarımsak ile bir miktar tereyağında sotelenir. Çorbanın yanında servis edilir

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?