Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Yağlama

  • Tarif Yapılışı: 4 Porsiyon
  1. Oda sıcaklığındaki su içerisine karnıyarık otu tohumu, kuru maya ve tuz eklenir.
  2. Unun içerisine su karışımı, zeytinyağı ve sıfır protenli süt eklenir.
  3. Hamur yoğurulur. 30 dakika mayalandırılır.
  4. 5 bezeye bölünür. Bezelerin üzerine bir miktar un serperek tabak büyüklüğünde açılır.
  5. Açılan bezeler tavada yağsız bir biçimde pişirilir.
  6. Tencereye zeytinyağı dökülür. Soğanlar karamelize edilir.
  7. 2 adet patlıcan közlenir.
  8. Biberler, patlıcan ve diğer kalan malzemeler eklenir ve pişirilir.
  9. Katların arasına yağlama iç harcı konulur.
  10. Üzerine düşük proteinli yoğurt dökülerek servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?