Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Cacık

  • Tarif Yapılışı: 4 porsiyon
  1. Yoğurt için,  bir tavaya sıfır proteinli süt, mısır nişastası ve limon suyunu eklenir güzelce karıştırılır.
  2. Kıvam alana kadar pişirip ocaktan alınır.
  3. İçerisine tuz ve normal yoğurt eklenip, karıştırılıp, karışım soğumaya bırakılır.
  4. Hazırladığımız yoğurdun içerisine küpler halinde doğranmış salatalık, sarımsak, dereotu, maydanoz, taze nane, tuz, zeytinyağı ilave edilip karıştırılır.
  5. Servis için kaseye cacığımızı koyup üzerine pul biber, zeytinyağı gezdirerek servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?