Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Çilekli Yoğurt

  • Tarif Yapılışı: 2 porsiyon
  1. Tavanın içerisine sıfır proteinli süt, mısır nişastası ve toz şekeri eklenip, karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir.
  2. (Nişastanın soğuk süt ile açılması gerekir aksi halde pütürleşecektir.) Yoğurt pişip kıvam aldıktan sonra kenara alınıp, soğurken içerisine gerçek yoğurt ilave edilip, çeyrek limon suyu sıkılır
  3. Soğuyan yoğurdun içerisine doğranmış çilekleri ve balı ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Çilekli yoğurt bir kaseye alınıp üzerine taze nane konularak servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?