Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Havuç Tarator

  • Tarif Yapılışı: 4 porsiyon
  1. Havuçları rendelinir.
  2. Havuç taratorun yoğurdu için tavada sıfır proteinli süt ve nişastayı karıştırılır kıvam alana kadar pişirilir.
  3. Kıvam aldıktan sonra tuz, limon suyu, yoğurt eklenip, karıştırılır vr soğumaya bırakılır.
  4. Tavada zeytinyağını ısıtılıp sarımsak, tuz, karabiber ve rendelenen havuçlar eklenir 3-4 dakika pişirilir.
  5. Pişen karışım, hazırlanan yoğurt ve düşük proteinli mayonez ile karıştırılıp maydanozla süslenip servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?