Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Sebzeli Risotto

  • Tarif Yapılışı: 2 porsiyon
  1. Tencereye zeytinyağı dökülüp, kuru soğan, havuç, kereviz sapı, tuz, karabiber eklenip kavrulur.
  2. Pırasa, kapya biber, bezelye, domates, düşük proteinli pirinç eklenir.
  3. Sebzeler ve düşük proteinli pirinci güzelce kavrulup sıcak su ilave edilir.
  4. Sarımsak ve köri eklenip 20 dakika kısık ateşte pişirilir.
  5. Sebzeler pişirilip suyunu çektikten sonra düşük proteinli kaşar peyniri, sıfır proteinli süt ilave edilip, güzelce karıştıtılıp 10 dakika demlenmeye bırakılır.
  6. Tabağa risottoyu konup üzerine maydanozla servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?