Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Sebzeli Puf

  • Tarif Yapılışı: 9 porsiyon
  1. Balkabağı, havuç ve pancar yumuşayana kadar haşlanır.
  2. Haşlanan sebzeler süzülüp kenara alınır.
  3. İçerisine tereyağı, sıfır proteinli süt, tuz eklenip çatalla ezilir.
  4. Düşük proteinli ekmek kırığı, taze kekik, kabartma tozu eklenip karıştırılır.
  5. Hamurdan bir parça koparılıp, elle şekillendirilip, yağlı kağıt serili fırın tepsisine konulur.
  6. 180 derecede 20-25 dakika pişirilir.
  7. Sebzeler, puflar tabağa alınıp taze kekikle servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?