Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Karnıyarık

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon
  1. Patlcıanlar bir bıçak yardımı ile delinir ve 180 C° lik fırında 20-25 dakika pişirilir.
  2. Tavanın içerisine zeytinyağı, kuru soğan ve mantar eklenir yüksek ateşte sotelenir.
  3. Tuz, karbabiber, ve salça eklenir kavrulur.
  4. Üzerine domates ve su ilave edilir 5 dakika daha pişirilir.
  5. Közlenen patlıcanlar ortadan ikiye bölünür.
  6. İçi açılıp bir çatal yardımı ile ezilir, karabiber,tuz ve  iç harç ilave edilir.
  7. Üzerine domates ve çarliston biber yerleştirilir, ılık su dökülerek 180 C° de 25-30 dakika pişirilir ve servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?