Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Ada salatası

  • Tarif Yapılışı: 4 Porsiyon
  1. Bir tencerenin içerisine sıvı yağ alınır ve patlıcanlar kızartılır,
  2. Sonrasında biberler de kızartılır kenara alınır,
  3. Tavanın içerisine rendelenmiş domatesler, sarımsaklar, pul biber ve tuz eklenerek 2-3 dakika pişirilir.
  4. Tavanın içerisine sıfır proteinli süt, nişasta, limon suyu eklenerek kıvam alana kadar pişirilir,
  5. Tuz ve yoğurt eklenerek soğumaya bırakılır.
  6. Servis tabağının içerisine kızartılmış patlıcanlar, biberler, düşük proteinli yoğurt ve domtaes sos eklenerek servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?