Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Fırında beşhamel soslu makarna

  • Tarif Yapılışı: 4 Porsiyon
  1. Kaynayan suya tuz ve düşük proteinli makarna eklenir 10-12 dakika haşlanır.
  2. Makarnaları daha sonra kullanacaksanız üzerine zeytinyağı gezdirip bekletebilirsiniz.
  3. Margarin bir tavaya alnır üzerine düşük proteinli un eklenerek renk alana kadar kavrulur.
  4. Üzerine sıfır proteinli süt eklenerek kıvam alana kadar pişirilir.
  5. Karışımın içerisine, pul biber, karabiber, zerdeçal, haşlanan makarnalar eklenerek karıştırılıp kenara alınır.
  6. Borcam kabın içine yağlı kağıt serilir, hazırlanan makarnalı karışım dökülür, üzerine düşük proteinli kaşar peyniri eklenerek, 180 C ° de 15- 20 dakika pişirilerek servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?