Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Yoğurtlu pirinçli kabak salatası

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon
  1. Kabaklar rendelenir, tavaya zeytinyağı dökülür, sarımsak, rendelenen kabaklar eklenir,
  2. Üzerine düşük proteinli pirinç, tuz ve ılık su eklenerek suyunu şekene kadar pişirilir.
  3. Yoğurt için, tavaya sıfır proteinli süt, mısır nişastası, limon suyu, tuz eklenerek kıvam alana kadar pişirilir.
  4. Üzerine yoğurt eklenerek karıştırılıp kenara alnır.
  5. Düşük proteinli yoğurdun içine, dereotu, maydanoz, taze soğan, pişirilen kabaklı karışım eklenir, zeytinyağı ve pul biber ile servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?