Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Ispanaklı Cup Cake

  • Tarif Yapılışı: 12 Porsiyon
  1. Bir tencerede su kaynatılır, ıspanaklar 2-3 dakika haşlanır, süzülür ve blendır ile püre haline getirilir,
  2. Bir kabın içine, düşük proteinli un, şeker, vanilya, kabartma tozu, sıvı yağ, ılık su, sıfır proteinli süt, ıspanak püresi eklenerek çırpılır.
  3. Cup cake kalıplarının içine karışım alınır ve 180 c derecelik önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir.
  4. Bir kabın içine, toz şanti ve sıfır proteinli süt eklenerek kıvam alana kadar çırpılır, sıkma torbasına alınır,
  5. Soğuyan cup cakelerin üzerine sıkılr ve nane ile süslenerek servis edilir.

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?