Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Çilekli Muzlu Rulo Pasta

  • Tarif Yapılışı: 8 Porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 23,38 mg

0.63
Borsalar
439.83
Kalori
Aşama 1

Bir kabın içine düşük proteinli un, kabartma tozu, vanilya, toz şeker, su, sıvı yağ, sıfır proteinli süt eklenerek çırpılır,

Aşama 2

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökülerek önceden ısıtılmış 180 c derecelik fırında 20 dakika pişirilir,

Aşama 3

Bir kabın içine orman meyveli toz şanti ve sıfır proteinli süt karıştırılıp kıvam aldırılır ve 2 saat soğutulur.

Aşama 4

Fırından çıkartılan kek sarılarak şekil verdirilir, üzerine hazırlanan şanti sürülür, muz eklenerek sarılır, üzerine hazırlanan şanti sürülür, üzerine çilekler eklenerek servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 350 gram düşük proteinli un
  • 1 paket kabartma tozu (5 gram)
  • 1 paket vanilya (5 gram)
  • 150 gram toz şeker
  • 200 mililitre su
  • 100 mililitre sıvı yağ
  • 200 mililitre sıfır proteinli süt
  • Süsleme için;
  • 75 gram orman meyveli toz şanti
  • 200 mililitre sıfır proteinli süt
  • 2 muz (200 gram)
  • 100 gram çilek

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?