Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Hindistan Cevizli Çikolata Tarifi

  • Tarif Yapılışı: 8 Porsiyon

Hindistan Cevizli Çikolata Tarifi 8 Porsiyon / Tüm Tarifler Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır. Fenilalanin porsiyon: 45,97 mg / Valin porsiyon : 42,47 mg/ Lösin: 58,94 mg / İzolösin: 36,81 mg

1.10
Borsalar
210.27
Kalori
Aşama 1

Bir tavanın içine sıfır proteinli süt, toz şeker, nişasta, vanilya eklenerek kıvam alana kadar pişirilir.

Aşama 2

Kıvam aldıktan sonra karışım kenara alınır, üzerine Hindistan cevizi eklenerek karıştırılır bir saat buz dolabında soğutulur.

Aşama 3

Karışım soğuduktan sonra bir yemek kaşığı büyüklüğünde ürün alınıp şekillendirilir,

Aşama 4

Benmaride düşük proteinli çikolata eritilir ve hazırlanan Hindistan cevizli ürünler bu düşük proteinli çikolataya bandırılır bir yağlı kağıda alınıp soğutulur ve servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 200 ml sıfır proteinli süt
  • 100 gram toz şeker
  • 25 gram mısır nişastası
  • 1 gram vanilya
  • 100 gram Hindistan cevizi
  • 100 gram düşük proteinli çikolata

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?