Fenilalanin porsiyon: 10,65 mg / Valin porsiyon : 11,57 mg/ Lösin: 16,02 mg / İzolösin: 8,95 mg
Bir kasenin içine, düşük proteinli un, şeker, pekmez, sıfır proteinli süt ve tereyağı alınarak yoğurulur.
Hazırlanan hamurdan parçalar kopartılarak elde yuvarlanılır, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınır,
Hazırlanan ürünleri 180°C lik önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirilir.
Bir tencerenin içine sıfır proteinli süt ve şeker eklenerek şeker eriyene kadar ısıtılır ve karıştırılır.
Fırından çıkan ürünler soğutulur, ılık şerbete birkaç saniye bandırılır ve servis edilir.
Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.