Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Kırmızı Meyveli Puding

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 21,6 mg

0.69
Borsalar
376.68
Kalori
Aşama 1

Tencerenin içine sıfır proteinli süt, toz şeker, nişasta, frambuaz, böğürtlen eklenerek kıvam alana kadar pişirilir.

Aşama 2

Kaselere dökülür, 2 saat buz dolabında soğutulup servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 2 su bardağı sıfır proteinli süt (½ litre)
  • 1 çay bardağı toz şeker (70 gram)
  • 30 gram mısır nişastası
  • 50 gram frambuaz
  • 50 gram böğürtlen

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?