Fenilalanin porsiyon: 22,27 mg / Valin porsiyon : 25,42 mg/ Lösin: 35,33 mg / İzolösin: 18,34 mg
Bir kasenin içine, düşük proteinli un, pudra şekeri, margarin ve sıfır proteinli süt eklenerek yoğurulur.
Yağlı kağıdın üzerinde hamur tart kalıbı büyüklüğünde açılır, kenarları kesilir ve bir çatal ile delinip 180 °C derecede 15-20 dakika pişirilir.
Bir tavanın içine, nişasta, vaniya ve sıfır proteinli süt eklenerek kıvam alana kadar pişirilir, kıvam aldıktan sonra ocak kapanır ve tereyağı eklenir,
Tart pişip soğuduktan sonra üzerine hazırlanan krema eklenir, üzerine ananas, ahududu ve böğürtlen eklenerek soğutulup servis edilir.
Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.