Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Meyveli Tart

  • Tarif Yapılışı: 8 Porsiyon
  • COOK TIME:

Fenilalanin porsiyon: 22,27 mg / Valin porsiyon : 25,42 mg/ Lösin: 35,33 mg / İzolösin: 18,34 mg

0.63
Borsalar
384.37
Kalori
Aşama 1

Bir kasenin içine, düşük proteinli un, pudra şekeri, margarin ve sıfır proteinli süt eklenerek yoğurulur.

Aşama 2

Yağlı kağıdın üzerinde hamur tart kalıbı büyüklüğünde açılır, kenarları kesilir ve bir çatal ile delinip 180 °C derecede 15-20 dakika pişirilir.

Aşama 3

Bir tavanın içine, nişasta, vaniya ve sıfır proteinli süt eklenerek kıvam alana kadar pişirilir, kıvam aldıktan sonra ocak kapanır ve tereyağı eklenir,

Aşama 4

Tart pişip soğuduktan sonra üzerine hazırlanan krema eklenir, üzerine ananas, ahududu ve böğürtlen eklenerek soğutulup servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 250 gram düşük proteinli un
  • 50 gram pudra şekeri
  • 125 gram margarin
  • 50 ml sıfır proteinli süt
  • 10 gram düşük proteinli un
  • 30 gram mısır nişastası
  • 1 gram vanilya
  • 75 gram toz şeker
  • 500 ml sıfır proteinli süt
  • 20 gram tereyağı
  • 200 gram ananas
  • 100 gram donuk ahududu
  • 100 gram böğürtlen

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?