Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Panna Cotta

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon
  • COOK TIME:

Fenilalanin porsiyon: 45 mg / Valin porsiyon : 53,15 mg/ Lösin: 73,45 mg / İzolösin: 32,95 mg

1.41
Borsalar
769.48
Kalori
Aşama 1

Bir tencerenin içine, böğürtlen, sıfır proteinli süt, nişasta, vanilya ve şeker eklenerek kıvam alana kadar pişirilir,

Aşama 2

Kıvam aldıktan sonra ocak kapatılır ve tereyağı eklenerek karıştırılır.

Aşama 3

Bir tavanın içine, ahududu, şeker ve su konur kıvam alana kadar pişirilir.

Aşama 4

Panna cotta karışımı kaselere alınır ve soğumaya bırakılır,

Aşama 5

Soğuyan panna cottaların üzerine ahududu sos dökülerek servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 100 gram böğürtlen
  • 500 ml sıfır proteinli süt
  • 30 gram mısır nişastası
  • 1 gram vanilya
  • 100 gram toz şeker
  • 30 gram tereyağı
  • 100 gram ahududu
  • 100 gram toz şeker
  • 50 ml su

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?