Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Peynir

  • Tarif Yapılışı: 4 porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 4,59 mg

0.10
Borsalar
152.06
Kalori
Aşama 1

Tencerede süt, nişasta ve limon suyu karıştırılır. Pelte kıvamına gelene kadar pişirilir.

Aşama 2

Tereyağı eklenip bir kaba alınır ve üzeri alüminyum folyo veya streç filme sarılarak buzdolabına konur.

Aşama 3

2 saat sonra servise hazır hale gelir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 2 su bardağı (400 ml) 0 proteinli süt
  • ¾ su bardağı (75 g) nişasta
  • 10 damla (5 g) limon suyu
  • 1 yemek kaşığı (10 g) tereyağı

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?