Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Peynirli Makarna

  • Tarif Yapılışı: 2 Porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 83,4 mg / Valin porsiyon : 40,05 mg/ Lösin: 73,2 mg / İzolösin: 32,1 mg

3.28
Borsalar
825.00
Kalori
Aşama 1

Bir tencerenin içine sıfır proteinli süt ve düşük proteinli makarna alınarak pişirilmeye başlanır, kaynamaya başladıktan sonra tereyağı, zerdeçal eklenerek 10 dakika daha pişirilir,

Aşama 2

Makarna piştikten sonra, tuz ve düşük proteinli peynir eklenerek karıştırılıp servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 500 ml sıfır proteinli süt
  • 250 gram düşük proteinli makarna
  • 30 gram tereyağı
  • 1 gram zerdeçal
  • 1 gram tuz
  • 200 gram düşük proteinli kaşar peyniri

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?