Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Saray Helvası

  • Tarif Yapılışı: 8 Porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 8.4 mg

0.18
Borsalar
265.50
Kalori
Aşama 1

Bir tavanın içine tereyağı alınır renk değiştirene kadar beklenir, üzerine düşük proteinli un eklenir ve kavrulur, kavrulan karışım kenara alınır 5-10 dakika dinlendirilir,

Aşama 2

Karışımın içine pudra şekeri ilave edilir ve karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş bir borcamın içine alınarak üzerine bastırılır ve buz dolabında 2 saat soğutulur.

Aşama 3

Dilimlenerek servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 120 gram tereyağı
  • 150 gram düşük proteinli un
  • 1 su bardağı pudra şekeri (100 gram)

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?