Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Sütlaç

  • Tarif Yapılışı: 4 porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 2 mg

0.05
Borsalar
415.00
Kalori
Aşama 1

Pirinçler, 0 proteinli süt ile haşlanır.

Aşama 2

İçerisine toz şeker ve nişanta eklenir.

Aşama 3

Sütlaç soğuduktan sonra süsleyip servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 5 su bardağı (1 lt) 0 proteinli süt
  • 1 su bardağı (200 g) toz şeker
  • Yarım çay bardağı (50 g) düşük proteinli pirinç
  • 4 yemek kaşığı (40 g) mısır nişastası
  • Sütlacın üzerini süslemek için tarçın veya nar taneleri

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?