Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Vişneli Brownie

Fenilalanin porsiyon: 11,16 mg

0.29
Borsalar
222.64
Kalori
Aşama 1

Tavada tereyağı ısıtılır.

Aşama 2

Üzerine düşük proteinli çikolata eklenir, ocak kapatılır ve çikolata tereyağının ısısı ile eritilir.

Aşama 3

Düşük proteinli unun içerisine, kabartma tozu, vanilya, toz şeker, su, sıfır proteinli süt eklenir,

Aşama 4

Üzerine hazırlanan çikolatalı karışım ilave edilir ve blender yardımı ile çırpılır.

Aşama 5

Tek kullanımlık cup cake kalıplarının içerisine bir kaşık ile karışım doldurulur, üzerine donuk vişneler eklenir, 180 C° de 15 dakika pişirilerek servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 70 gram tereyağı
  • 70 gram düşük proteinli çikolata
  • 180 gr düşük proteinli un (1,5 su bardağı)
  • 1 paket kabartma tozu (5 gram)
  • 1 paket vanilya (5 gram)
  • 75 gram toz şeker (1 çay bardağı)
  • 1 çay bardağı su (100 ml)
  • 1 çay bardağı sıfır proteinli süt (100 ml)
  • 50 gr donuk vişne
  • Süslemek için 5 gr taze nane

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?