Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tariflere geri dön

Waffle

  • Tarif Yapılışı: 1 porsiyon

Fenilalanin porsiyon: 60,78 mg

1.61
Borsalar
826.27
Kalori
Aşama 1

Düşük proteinli un, toz şeker, yumurta ikamesi, vanilya ve kabartma tozunu karıştırılıp, sıvı malzemeler eklenir.

Aşama 2

Eritilmiş tereyağı ve sıfır proteinli süt eklenip çırpılır.

Aşama 3

Hamur waffle makinesinde 5-6 dakika pişirilir.

Aşama 4

Üzerine çilek, muz ve akçaağaç şurubu eklenip servis edilir.

Porsiyonlar, Beslenme Bilgi Sistemleri (BEBİS) - 8.1 versiyonu kullanılarak hesaplanmıştır.

  • 120 gram düşük proteinli un/1 su bardağı
  • 30 gram toz şeker/2 yemek kaşığı
  • 5 gram yumurta ikamesi/1 çay kaşığı
  • 5 gram vanilya/1 paket
  • 5 gram kabartma tozu/1 çay kaşığı
  • 15 gram eritilmiş tereyağı/1 tatlı kaşığı
  • 60 mililitre sıfır proteinli süt/ ¾ çay bardağı
  • Üzeri için
  • 30 gram çilek/ 5 adet
  • 50 gram muz/ 1 adet
  • 2 gram taze nane/ 2 dal
  • 20 gram akçaağaç şurubu/ 2 yemek kaşığı

Katı gıdaya geçiş dönemi için tariflerimizi denemeye ne dersiniz?